Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Medewerker Bediening/Banqueting Instituut voor Wijsbegeerte B.V.;Internationale School voor Wijsbegeerte Isvw;Centrum voor 16-05-2024

Redactie Leusdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leusden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Bediening/Banqueting

Wil je graag aan de slag als Medewerker Bediening/Banqueting in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Instituut voor Wijsbegeerte B.V.;Internationale School voor Wijsbegeerte Isvw;Centrum voor is op zoek naar een Medewerker Bediening/Banqueting. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Bediening/Banqueting te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Medewerker Bediening

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Sport/Recreatie/Toerisme

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Bediening/Banqueting

Klinkt deze vacature als Medewerker Bediening/Banqueting voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 15-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Instituut voor Wijsbegeerte B.V.;Internationale School voor Wijsbegeerte Isvw;Centrum voor. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Bediening/Banqueting tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leusden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leusden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leusden
  2. Medewerker Bediening/Banqueting Instituut voor Wijsbegeerte B.V.;Internationale School voor Wijsbegeerte Isvw;Centrum voor 16-05-2024

Bekijk nog meer vacatures