Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature monteur gebouwenautomatisering - dagdienst - contract Randstad 27-05-2024

Redactie Leusdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leusden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature monteur gebouwenautomatisering - dagdienst - contract

Wil je graag aan de slag als monteur gebouwenautomatisering - dagdienst - contract in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Randstad is op zoek naar een monteur gebouwenautomatisering - dagdienst - contract. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 3800 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als monteur gebouwenautomatisering - dagdienst - contract te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Servicemonteur Cv

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Bouw/Installatie

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

3800 – 3800 euro

Solliciteren op de functie van monteur gebouwenautomatisering - dagdienst - contract

Klinkt deze vacature als monteur gebouwenautomatisering - dagdienst - contract voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 26-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Randstad. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres Procestechniekwest@nl.randstad.com en telefoonnummer 0616114480 of 0657772013. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als monteur gebouwenautomatisering - dagdienst - contract tot Marwan & Jesse Marwan & Jesse.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leusden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leusden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leusden
  2. monteur gebouwenautomatisering – dagdienst – contract Randstad 27-05-2024

Bekijk nog meer vacatures