Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Projectontwikkelaar Eminent Groep 30-05-2024

Redactie Leusdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leusden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Projectontwikkelaar

Wil je graag aan de slag als Projectontwikkelaar in Utrecht? Bekijk dan snel deze vacature.

Eminent Groep is op zoek naar een Projectontwikkelaar. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Projectontwikkelaar te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

  • Een afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur in de richting van Bouwkunde, Vastgoedkunde, of een vergelijkbare studie.
  • Aantoonbare ervaring in projectontwikkeling binnen de vastgoedsector, bij voorkeur in de woningbouw.
  • Sterke analytische en conceptuele vaardigheden, met het vermogen om complexe vraagstukken te vertalen naar concrete projectplannen.
  • Uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden, met het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden met diverse stakeholders.
  • Resultaatgericht en proactief, met een hands-on mentaliteit en het vermogen om onder druk te presteren binnen gestelde deadlines.
  • Affiniteit met duurzaamheid en innovatie, met de ambitie om bij te dragen aan een circulaire en energieneutrale gebouwde omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Projectontwikkelaar

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Industrie, Bouw/Installatie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

3500 – 5000 euro

Solliciteren op de functie van Projectontwikkelaar

Klinkt deze vacature als Projectontwikkelaar voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 29-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Eminent Groep. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres m.ramaker@eminentgroep.nl en telefoonnummer 06 - 81 22 20 58. De website van Unknown is https://www.eminentgroep.nl. Je kan je voor deze vacature als Projectontwikkelaar tot Merle Ramaker.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leusden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leusden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leusden
  2. Projectontwikkelaar Eminent Groep 30-05-2024

Bekijk nog meer vacatures