Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Verkoopadviseur Amersfoort totaalBED 22-05-2024

Redactie Leusdennieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Leusden beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Verkoopadviseur Amersfoort

Wil je graag aan de slag als Verkoopadviseur Amersfoort in Hattemerbroek? Bekijk dan snel deze vacature.

totaalBED is op zoek naar een Verkoopadviseur Amersfoort. Het betreft een voor minimaal 20 uur met een minimaal salaris van 2250 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Verkoopadviseur Amersfoort te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Verkoopadviseur

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Detailhandel

Contract uren

20 – 24 uur

Salaris

2250 – 2820 euro

Solliciteren op de functie van Verkoopadviseur Amersfoort

Klinkt deze vacature als Verkoopadviseur Amersfoort voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot totaalBED. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres personeelszaken@totaalbed.nl en telefoonnummer 31384554013. De website van Unknown is https://www.werkenbijtotaalbed.nl/portal-bedrijfsinfo/vacature-verkoopadviseur-amersfoort-20-24uur. Je kan je voor deze vacature als Verkoopadviseur Amersfoort tot Ralph Wolters.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Leusden komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Leusden, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures leusden
  2. Verkoopadviseur Amersfoort totaalBED 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures